Onderhoud motorfietsen

Wij onderhouden alle motorfietsen van toermotor tot crosser en van supermoto tot supersport. Verder kunnen wij u banden van alle soorten en maten aanbieden voor zowel zand alsmede asfalt.

Tuning

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en prepareren van 2-takt en 4-takt motoren. Van olie verversen tot kleppen stellen of een bandje leggen bent u dus bij ons op het juiste adres. Voor het prepareren en/of afstellen van uw motorfiets maken wij gebruiken van een professionele vermogensbank. Dus alle veranderingen aan uw motor worden objectief bekeken en alleen toegepast als dit daadwerkelijk zin heeft. Indien u graag zou willen weten wat het vermogen is van uw eigen motorfiets bent u ook van harte welkom. Natuurlijk krijgt u van ons altijd een eerlijk en deskundig advies welke aanpassingen voor u eventueel het beste zouden zijn. Als geen ander weet u natuurlijk hoe belangrijk het is een goede wegligging te hebben, immers al die extra PK’s moeten natuurlijk ook bruikbaar zijn. Middels het aanpassen van de vering op uw gewicht, rijstijl of rijcomfortwensen bent u bij ons ook op het juiste adres.

Wij zijn officieel WP Suspension Service Centre. Maar u kunt ook bij ons terecht voor het aanpassen en/of repareren van uw Kayaba, Showa of een andere aftermarket product.

Bedrijfsfilm